Tilaa uutiskirje

Uutiskirje lähetetään sinulle joka arkipäivä

Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto liittyy Palvelualojen työnantajiin

 
-
Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto (MTL) liittyy Palvelualojen työnantajiin (PALTA) ja samalla Elinkeinoelämän keskusliitto EK:hon ensi vuoden alussa.

Liittymisen tavoitteena on entistä vahvempi elinkeinopoliittinen vaikuttaminen ja jäsenyritysten toimintaympäristön kehittäminen.

Asiasta päätti MTL:n liittokokous perjantaina.

MTL sanoo tiedotteessaan, että sillä ja PALTA:lla on yhteisiä elinkeinopoliittisia tavoitteita.

- Yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyön tiivistäminen kumppanuuksia rakentamalla, julkisten hankintojen kehittäminen sekä palveluyritysten rahoitusmahdollisuuksien parantaminen ja kasvun kannusteet. Verkostotalouden ja luovien alojen merkityksen nousu edellyttää myös aineettomaan pääomaan liittyvän osaamisen lisäämistä ja läpinäkyvyyttä.

- Markkinointi on keskeinen talouden kasvuun vaikuttava voima. PALTA:an liittyminen mahdollistaa markkinoinnin painoarvon kasvattamisen suomalaisessa elinkeinoelämässä. Lisäksi pystymme tehostamaan toimintaamme sekä tarjoamaan kattavampia jäsenpalveluita, toteaa MTL:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Liimatainen.

MTL säilyy edelleen itsenäisenä toimialaliittona, jolla on oma hallitus ja hallinto. MTL on markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijayritysten etujärjestö. MTL:ään kuuluvien mainos-, media-, viestintä-, digi- ja tapahtumatoimistojen yhteenlaskettu myyntikate on noin 220 miljoonaa euroa. MTL:n jäsenenä on 101 yritystä, jotka työllistävät yhteensä noin 1600 henkilöä.

Vain rekisteröityneet voivat kommmentoida artikkeleita